Bog & idéChristina Jørgensen

Bøger skrevet af Christina Jørgensen

Læs mere om Christina Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Christina Jørgensen

Hvis du leder efter en bog fra Christina Jørgensen, ser du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Jørgensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elevers engagement i undervisningen" i serien "Læringsløft" udgivet af Dafolo - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Lige et ekstra check " i serien "Specialerække." udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Bøger skrevet af Christina Jørgensen

Du kan købe tre bøger af Christina Jørgensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jørgensens bøger fås i flere formater. Jørgensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Jørgensens "Elevers engagement i undervisningen"

"Elevers engagement i undervisningen" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Læringsløft". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christina Jørgensen "Ny pædagogisk opslagsbog"

Hos Bog & idé er "Ny pædagogisk opslagsbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Jørgensen