Bog & idéChristina Lassen-Andersen

Bøger skrevet af Christina Lassen-Andersen

Læs mere om Christina Lassen-Andersen
5 produkter
5 produkter
Mørkelagt
MørkelagtChristina Lassen-Andersen
199,95 DKK
Paperback
(4)
Mørkelagt
Mørkelagt
STREAM
MørkelagtChristina Lassen-Andersen
119,95 DKK
Lydbog
(4)
Mørkelagt
Tabte Drømme - Kvinder og Spontan abort
STREAM
Tabte Drømme - Kvinder og Spontan abortChristina Lassen-Andersen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Tabte Drømme - Kvinder og Spontan abort
Tabte drømme - Kvinder og spontan abort
Tabte drømme - Kvinder og spontan abortChristina Lassen-Andersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tabte drømme - Kvinder og spontan abort
Mørkelagt
MørkelagtChristina Lassen-Andersen
59,95 DKK
EBOG
(4)
Mørkelagt

Mere om Christina Lassen-Andersen

Der findes en del bøger af Christina Lassen-Andersen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lassen-Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tabte drømme - Kvinder og spontan abort" udgivet af Forlaget Fjorden - "Mørkelagt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mørkelagt" udgivet af Forlaget Fjorden - "Mørkelagt" udgivet af Forlaget Fjorden

Bøger af Christina Lassen-Andersen

Du kan finde fire bøger af Christina Lassen-Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Christina Lassen-Andersen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Lassen-Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tabte drømme - Kvinder og spontan abort" af Christina Lassen-Andersen

"Tabte drømme - Kvinder og spontan abort" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Tabte drømme - Kvinder og spontan abort" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Fjorden.

Christina Lassen-Andersen "Mørkelagt"

Hos Bog & idé er "Mørkelagt" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Christina Lassen-Andersens "Mørkelagt" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Lassen-Andersen