Bog & idéChristina List

Bøger skrevet af Christina List

Læs mere om Christina List
2 produkter
2 produkter
Kun vi kender sandheden
Kun vi kender sandhedenChristina List
149,95 DKK
Hæftet
(6)
Kun vi kender sandheden
Som to dråber blod
Som to dråber blodChristina List
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Som to dråber blod

Mere om Christina List

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Christina List. Nedenfor har vi listet bøgerne fra List.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opskriften på lykke" udgivet af Indblik - "Den glemte sandhed" udgivet af Indblik - "Opskriften på lykke" udgivet af Indblik

Bøger af Christina List

Du kan købe tre bøger af Christina List her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Lists bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af List er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Indblik.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Lists "Opskriften på lykke"

Det er muligt at købe Christina Lists "Opskriften på lykke" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra List, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Indblik.

Christina List "Den glemte sandhed"

Det er muligt at købe Christina Lists "Den glemte sandhed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Indblik, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina List