Bog & idéChristina Matthiesen

Bøger skrevet af Christina Matthiesen

Læs mere om Christina Matthiesen
4 produkter
4 produkter
TUSHIPROGRAMMET
BOEGERTILSTAERKPRIS
TUSHIPROGRAMMETChristina Matthiesen
82,96 DKK
Hæftet
(0)
TUSHIPROGRAMMET
For meget og for lidt
BOEGERTILSTAERKPRIS
For meget og for lidtChristina Matthiesen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
For meget og for lidt
Konsulenten og praktikanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konsulenten og praktikantenChristina Matthiesen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Konsulenten og praktikanten
Sagtekster i læreruddannelsens danskfag
Sagtekster i læreruddannelsens danskfagChristina Matthiesen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Sagtekster i læreruddannelsens danskfag

Mere om Christina Matthiesen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Christina Matthiesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Matthiesens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fagdidaktik og demokrati" udgivet af Samfundslitteratur - "TUSHIPROGRAMMET" udgivet af Pladask Publishing - "Empirisk didaktik " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "For meget og for lidt" udgivet af Pladask Publishing - "Konsulenten og praktikanten" udgivet af Pladask Publishing - "Konsulenten og praktikanten" udgivet af Pladask Publishing

Bøger skrevet af Christina Matthiesen

Christina Matthiesen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Christina Matthiesen kommer i flere formater. Matthiesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Matthiesens "Fagdidaktik og demokrati"

Hos Bog & idé er "Fagdidaktik og demokrati" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Christina Matthiesen "TUSHIPROGRAMMET"

"TUSHIPROGRAMMET" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Pladask Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Matthiesen