Bog & idéChristina Wex

Bøger skrevet af Christina Wex

6 produkter
6 produkter
At leve med AD(H)D
At leve med AD(H)DCharlotte Jokumsen og Christina Wex
269,95 DKK
Hæftet
(0)
At leve med AD(H)D
Forklædt som normal
Forklædt som normalChristina Wex
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Forklædt som normal
Forklædt som normal
Forklædt som normalChristina Wex
189,95 DKK
EBOG
(1)
Forklædt som normal
Lad mig være, forskruet
Lad mig være, forskruetMy Laub og Christina Wex
199,96 DKK
Hæftet
(2)
Lad mig være, forskruet
Lad mig være forskruet
STREAM
Lad mig være, forskruetMy Laub
189,95 DKK
Lydbog
(1)
Lad mig være, forskruet
Serviceleverance
ServiceleveranceJan Erik Dahl
279,95 DKK
e-bog
(0)
Serviceleverance

Mere om Christina Wex

Hvis du søger en bog af Christina Wex, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Wex.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad mig være, forskruet" udgivet af Gads Forlag - "At leve med AD(H)D" udgivet af Gads Forlag - "Lad mig være, forskruet" udgivet af Gads Forlag - "Forklædt som normal" udgivet af Akademisk Forlag - "Forklædt som normal" udgivet af Akademisk Forlag - "En Familievirksomhed" udgivet af De Forenede Dampvaskerier A/S

Bøger skrevet af Christina Wex

Christina Wex har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Christina Wex fås i samtlige formater. Bøgerne af Wex er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Wex' "Lad mig være, forskruet"

Hos Bog & idé er "Lad mig være, forskruet" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Lad mig være, forskruet" af Christina Wex med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"At leve med AD(H)D" af Christina Wex

Hos Bog & idé er "At leve med AD(H)D" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag , der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Wex