Bog & idéChristine Antorini

Bøger skrevet af Christine Antorini

Læs mere om Christine Antorini
7 produkter
7 produkter
Mødre og døtre
BOEGER50SP
Mødre og døtreLene Johansen
50,00 DKK
Indbundet
(4)
Mødre og døtre
Vandrelyst
BOEGER100SP
VandrelystRitt Bjerregaard
100,00 DKK
Hæftet
(0)
Vandrelyst
Fremtidens partier
Fremtidens partierChristine Antorini
49,95 DKK
e-bog
(0)
Fremtidens partier
Din stemme tæller
Din stemme tællerMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Din stemme tæller
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2012. 16. årgang. Tema: Ny Nordisk Skole
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2012. 16. årgang. Tema: Ny Nordisk SkoleChristine Antorini
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2012. 16. årgang. Tema: Ny Nordisk Skole
Mødre og døtre
STREAM
Mødre og døtreLene Johansen
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Mødre og døtre
Mødre og døtre
Mødre og døtreLene Johansen
149,95 DKK
EBOG
(4)
Mødre og døtre

Mere om Christine Antorini

Hvis du leder efter en bog af Christine Antorini, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Antorinis seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din stemme tæller" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Min mor er død" udgivet af Gyldendal - "Fremtidens partier " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Min mor er død" udgivet af Gyldendal - "Kloge kvadratmeter" udgivet af EF - "Det ny systemskifte" udgivet af Gyldendal - "Det ny systemskifte" udgivet af Gyldendal - "Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2012. 16. årgang. Tema: Ny Nordisk Skole" udgivet af Dafolo A/S - "Fremtidens partier" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Christine Antorinis bøger

Christine Antorini har ni bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Christine Antorini kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Antorini inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Din stemme tæller" af Christine Antorini

Det er muligt at købe Christine Antorinis "Din stemme tæller" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Christine Antorini "Min mor er død"

Endnu en af Christine Antorini skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Antorini