Bog & idéChristine Drews

Bøger skrevet af Christine Drews

Læs mere om Christine Drews
2 produkter
2 produkter
Phönixkinder
PhönixkinderChristine Drews
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Phönixkinder
Schattenfreundin
SchattenfreundinChristine Drews
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Schattenfreundin

Mere om Christine Drews

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Christine Drews. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Drews.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Phönixkinder" i serien "Charlotte Schneidmann" udgivet af SAGA Egmont - "Schattenfreundin" i serien "Charlotte Schneidmann" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Christine Drews

Christine Drews har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Drews kommer kun som lydbog. Bøgerne af Drews er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Phönixkinder" af Christine Drews

Hos Bog & idé er "Phönixkinder" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Phönixkinder" af Christine Drews med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Drews' serie "Charlotte Schneidmann". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Christine Drews "Schattenfreundin"

Det er muligt at købe Christine Drews' "Schattenfreundin" som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Schattenfreundin" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Charlotte Schneidmann". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Drews