Bog & idéChristine Paxmann

Bøger skrevet af Christine Paxmann

Læs mere om Christine Paxmann
2 produkter
2 produkter
Wer war Odysseus?
Wer war Odysseus?Christine Paxmann
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Wer war Odysseus?
Weltwunder in 60 Minuten
Weltwunder in 60 MinutenChristine Paxmann
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Weltwunder in 60 Minuten

Mere om Christine Paxmann

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Christine Paxmann. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Paxmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Weltwunder in 60 Minuten" i serien "CD WISSEN" udgivet af SAGA Egmont - "Wer war Odysseus?" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Christine Paxmanns bøger

Du kan købe to bøger af Christine Paxmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Paxmanns bøger kommer bare som lydbog. Bøgerne af Paxmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christine Paxmanns "Weltwunder in 60 Minuten"

Hos Bog & idé er "Weltwunder in 60 Minuten" tilgængelig som lydbog. Med Christine Paxmanns "Weltwunder in 60 Minuten" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "CD WISSEN". Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Christine Paxmann "Wer war Odysseus?"

Hos Bog & idé er "Wer war Odysseus?" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Wer war Odysseus?" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Paxmann