Bog & idéChristine Pilegaard Larsen

Bøger skrevet af Christine Pilegaard Larsen

Læs mere om Christine Pilegaard Larsen
1 produkter
1 produkter
Medier og medieundervisning
Medier og medieundervisningChristine Pilegaard Larsen
227,95 DKK
EBOG
(0)
Medier og medieundervisning

Mere om Christine Pilegaard Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Christine Pilegaard Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Pilegaard Larsen.
Bøgerne fra Christine Pilegaard Larsen findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medier og medieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Medier og medieundervisning" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Medier og medieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Uddannelsesudvikling" udgivet af UCC

Bøger skrevet af Christine Pilegaard Larsen

Christine Pilegaard Larsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Christine Pilegaard Larsen bøger i flere formater. Pilegaard Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medier og medieundervisning" af Christine Pilegaard Larsen

"Medier og medieundervisning" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Medier og medieundervisning" af Christine Pilegaard Larsen

"Medier og medieundervisning" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Seminarieserien". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Pilegaard Larsen