Bog & idéChristoffer Basse Eriksen

Bøger skrevet af Christoffer Basse Eriksen

Læs mere om Christoffer Basse Eriksen
3 produkter
3 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Slagmark 87
Slagmark 87Nina Toudal Jessen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Slagmark 87

Mere om Christoffer Basse Eriksen

Christoffer Basse Eriksen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Eriksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny jord" udgivet af Biota

Bøger af Christoffer Basse Eriksen

Du kan købe fire bøger af Christoffer Basse Eriksen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Christoffer Basse Eriksen bøger i et udvalg af formater. Eriksens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 1-2" af Christoffer Basse Eriksen

Hos Bog & idé er "Ny Jord 1-2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christoffer Basse Eriksen "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe Christoffer Basse Eriksens "Ny Jord 3-4" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christoffer Basse Eriksen