Bog & idéChristoffer Johansen

Bøger skrevet af Christoffer Johansen

2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Kræft - senfølger og rehabilitering
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
367,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Christoffer Johansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Christoffer Johansen. På listen nedenfor ser du Johansens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kan bjerge flytte troen" udgivet af Gyldendal - "Kan tro flytte bjerge?" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "At leve med kræft" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Christoffer Johansen

Du kan købe seks bøger af Christoffer Johansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Christoffer Johansen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christoffer Johansens "Kræftsygepleje"

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kan bjerge flytte troen" af Christoffer Johansen

Det er muligt at købe Christoffer Johansens "Kan bjerge flytte troen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christoffer Johansen