Bog & idéChristoffer Thorborg

Bøger skrevet af Christoffer Thorborg

Læs mere om Christoffer Thorborg
2 produkter
2 produkter
Will, Works and Values
BOEGERTILSTAERKPRIS
Will, Works and ValuesBirgitte Possing
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Will, Works and Values
Vilje, viden og værdier
Vilje, viden og værdierBirgitte Possing
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Vilje, viden og værdier

Mere om Christoffer Thorborg

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Christoffer Thorborg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne fra Christoffer Thorborg findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Will, Works and Values" udgivet af Strandberg Publishing - "Vilje, viden og værdier" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger skrevet af Christoffer Thorborg

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christoffer Thorborg hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille -s bøger som indbundet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Strandberg Publishing .

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Will, Works and Values" af Christoffer Thorborg

Det er muligt at købe Christoffer Thorborgs "Will, Works and Values" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Strandberg Publishing .

Christoffer Thorborg "Vilje, viden og værdier"

Det er muligt at købe Christoffer Thorborgs "Vilje, viden og værdier" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing .
Detaljer
Fulde navn:
Christoffer Thorborg