Bog & idéChristoffer Thunbo Pedersen

Bøger skrevet af Christoffer Thunbo Pedersen

Læs mere om Christoffer Thunbo Pedersen
2 produkter
2 produkter
Gennem dage af hyld og tjørn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gennem dage af hyld og tjørnChristoffer Thunbo Pedersen
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Gennem dage af hyld og tjørn
Hekseløbets blommetyder
Hekseløbets blommetyderChristoffer Thunbo Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Hekseløbets blommetyder

Mere om Christoffer Thunbo Pedersen

Du kan kun købe en enkelt bog af Christoffer Thunbo Pedersen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gennem dage af hyld og tjørn". Den er publiceret af Herman & Frudit på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christoffer Thunbo Pedersens "Gennem dage af hyld og tjørn"

Hos Bog & idé er "Gennem dage af hyld og tjørn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Herman & Frudit, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christoffer Thunbo Pedersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christoffer Thunbo Pedersen