Bog & idéChristoph Ellersgaard

Bøger skrevet af Christoph Ellersgaard

Læs mere om Christoph Ellersgaard
6 produkter
6 produkter
Magteliten
MagtelitenAnton Grau Larsen
129,95 DKK
EBOG
(2)
Magteliten
Magtens atlas
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magtens atlasAnton Grau Larsen
224,96 DKK
Indbundet
(0)
Magtens atlas
Magteliten
STREAM
MagtelitenAnton Grau Larsen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Magteliten
Tæm eliten
Tæm elitenAnton Grau Larsen
159,95 DKK
EBOG
(3)
Tæm eliten
Organisationers magt i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisationers magt i DanmarkAnton Grau
53,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisationers magt i Danmark
Tæm eliten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæm elitenAnton Grau Larsen
224,06 DKK
Hæftet
(3)
Tæm eliten

Mere om Christoph Ellersgaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Christoph Ellersgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ellersgaard.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Christoph Ellersgaards bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "CBS og magten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Magteliten" udgivet af Gyldendal - "Elites in Denmark" udgivet af Department of Sociology, University of Copenhagen - "Magtens atlas" udgivet af Foreningen for Elite- og Magtstudier - "Organisationers magt i Danmark" udgivet af Foreningen for Elite- og Magtstudier - "Elites in Denmark" udgivet af Department of Sociology, University of Copenhagen - "Magteliten - Hvordan 423 danskere styrer landet" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Christoph Ellersgaard

Der er syv tilgængelige udgivelser af Christoph Ellersgaard hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Ellersgaards bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Ellersgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christoph Ellersgaards "CBS og magten"

"CBS og magten" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Magteliten" af Christoph Ellersgaard

Det er muligt at købe Christoph Ellersgaards "Magteliten" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christoph Ellersgaard