Bog & idéChristoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad

Bøger skrevet af Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad

Læs mere om Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad
1 produkter
1 produkter
Tæm eliten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæm elitenAnton Grau Larsen
224,06 DKK
Hæftet
(3)
Tæm eliten

Mere om Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad

Du kan kun bestille en enkelt bog af Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad her hos Bog & idé. Det er "Tæm eliten". Den er publiceret af Information på dansk. "Tæm eliten" er desuden en del af serien "Debat".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvads "Tæm eliten"

Hos Bog & idé er "Tæm eliten" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Debat". Det er Information, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christoph Houman Ellersgaard og Andreas Møller Mulvad