Bog & idéChristopher Sjuve

Bøger skrevet af Christopher Sjuve

Læs mere om Christopher Sjuve
2 produkter
2 produkter
Æg
ÆgChristopher Sjuve
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Æg
Alt bliver bare bedre med bacon
Alt bliver bare bedre med baconChristopher Sjuve
149,95 DKK
Indbundet
(3)
Alt bliver bare bedre med bacon

Mere om Christopher Sjuve

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Christopher Sjuve. På listen nedenfor ser du Sjuves seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Æg" udgivet af HarperCollins - "Alt bliver bare bedre med bacon" udgivet af HarperCollins Nordic

Bøger af Christopher Sjuve

Der er to tilgængelige bøger af Christopher Sjuve hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Sjuve fås bare som indbundet. Bøgerne af Sjuve er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christopher Sjuves "Æg"

"Æg" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er HarperCollins , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Alt bliver bare bedre med bacon" af Christopher Sjuve

Det er muligt at købe Christopher Sjuves "Alt bliver bare bedre med bacon" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Sjuve