Bog & idéClaes Benthien

Bøger skrevet af Claes Benthien

Læs mere om Claes Benthien
1 produkter
1 produkter
Pizza
PizzaGorm Wisweh
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Pizza

Mere om Claes Benthien

Der findes mange bøger skrevet af Claes Benthien tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Benthiens nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Claes Benthien kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Husmoderens køkken i 50'erne og 60'erne" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Dåsekogebogen" udgivet af Gyldendal - "Pølsemad" udgivet af Vandkunsten - "Pizza" udgivet af Gyldendal - "Madkultur" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Alle tiders mad" udgivet af Nexus Kommunikation

Bøger skrevet af Claes Benthien

Der er seks tilgængelige bøger af Claes Benthien hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Claes Benthien kommer i udvalgte formater. Benthiens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claes Benthiens "Husmoderens køkken i 50'erne og 60'erne"

"Husmoderens køkken i 50'erne og 60'erne" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vandkunsten.

"Dåsekogebogen" af Claes Benthien

Hos Bog & idé er "Dåsekogebogen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claes Benthien