Bog & idéClaes Kastholm

Bøger skrevet af Claes Kastholm

Læs mere om Claes Kastholm
4 produkter
4 produkter
Vanvid og velstand
Vanvid og velstandClaes Kastholm
79,95 DKK
EBOG
(0)
Vanvid og velstand
Kastholm
KastholmClaes Kastholm
169,95 DKK
EBOG
(4)
Kastholm
Den kontrollerede virkelighed
Den kontrollerede virkelighedClaes Kastholm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den kontrollerede virkelighed
Den bedste verden eller Candide vender hjem
Den bedste verden eller Candide vender hjemClaes Kastholm
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den bedste verden eller Candide vender hjem

Mere om Claes Kastholm

Der er flere forskellige bøger fra Claes Kastholm tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kastholms seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den bedste verden eller Candide vender hjem" udgivet af Saga - "Vanvid og velstand" udgivet af Saga - "Den kontrollerede virkelighed" udgivet af SAGA Egmont - "Vanvid og velstand" udgivet af SAGA Egmont - "Den bedste verden eller Candide vender hjem" udgivet af SAGA Egmont - "En kvindes historie" udgivet af Gyldendal - "Kastholm" udgivet af People'sPress - "Ulighedens økonomi" udgivet af People'sPress - "KASTHOLM" udgivet af People'sPress - "Ulighedens økonomi" udgivet af People’sPress

Mere om Claes Kastholms bøger

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Claes Kastholm hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kastholms bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Kastholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den bedste verden eller Candide vender hjem" af Claes Kastholm

"Den bedste verden eller Candide vender hjem" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Vanvid og velstand" af Claes Kastholm

Det er muligt at købe Claes Kastholms "Vanvid og velstand" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claes Kastholm