Bog & idéClaire Fontaine

Bøger skrevet af Claire Fontaine

Læs mere om Claire Fontaine
2 produkter
2 produkter
Kapitalistisk realisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kapitalistisk realismeMark Fisher
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Kapitalistisk realisme
Strejke
StrejkeRosa Luxemburg
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Strejke

Mere om Claire Fontaine

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Claire Fontaine. På listen nedenfor ser du Fontaines nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strejke" udgivet af Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #4-5" udgivet af Antipyrine - "Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Monsieur Antipyrine #1" udgivet af Antipyrine

Mere om Claire Fontaines bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Claire Fontaine hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Fontaine kommer kun som hæftet. Bøgerne af Fontaine er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strejke" af Claire Fontaine

Det er muligt at købe Claire Fontaines "Strejke" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Claire Fontaine "Monsieur Antipyrine #4-5"

Det er muligt at købe Claire Fontaines "Monsieur Antipyrine #4-5" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claire Fontaine