Bog & idéClaire-Louise Bennett

Bøger skrevet af Claire-Louise Bennett

Læs mere om Claire-Louise Bennett
3 produkter
3 produkter
Dam
BOEGERTILSTAERKPRIS
DamClaire-Louise Bennet
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Dam
Kasse 19
STREAM
Kasse 19Claire-Louise Bennett
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Kasse 19
Kasse 19
Kasse 19Claire-Louise Bennett
109,95 DKK
EBOG
(0)
Kasse 19

Mere om Claire-Louise Bennett

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Claire-Louise Bennett. Det er "Dam". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dam" af Claire-Louise Bennett

Hos Bog & idé er "Dam" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Endnu en af Claire-Louise Bennett skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claire-Louise Bennett