Bog & idéClare Pooley

Bøger skrevet af Clare Pooley

Læs mere om Clare Pooley
4 produkter
4 produkter
Ærlighedsprojektet
BOEGER50SP
ÆrlighedsprojektetClare Pooley
50,00 DKK
Indbundet
(0)
Ærlighedsprojektet
Ærlighedsprojektet
STREAM
ÆrlighedsprojektetClare Pooley
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Ærlighedsprojektet
Chianti zum Frühstück
Chianti zum Frühstück: Wie ich aufhörte zu trinken und anfing zu lebenWie ich aufhörte zu trinken und anfing zu leben
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Chianti zum Frühstück: Wie ich aufhörte zu trinken und anfing zu leben
Ærlighedsprojektet
ÆrlighedsprojektetClare Pooley
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Ærlighedsprojektet

Mere om Clare Pooley

Der er forskellige bøger af Clare Pooley til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pooleys nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ærlighedsprojektet" udgivet af Forlaget Zara - "Ærlighedsprojektet" udgivet af Forlaget Zara

Bøger af Clare Pooley

Du kan bestille to bøger af Clare Pooley her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Pooleys bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Pooley er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget Zara.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ærlighedsprojektet" af Clare Pooley

Det er muligt at købe Clare Pooleys "Ærlighedsprojektet" som lydbog. Du kan også altid have "Ærlighedsprojektet" af Clare Pooley med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zara.

"Ærlighedsprojektet" af Clare Pooley

"Ærlighedsprojektet" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zara.
Detaljer
Fulde navn:
Clare Pooley