Bog & idéClaudia Martin

Bøger skrevet af Claudia Martin

Læs mere om Claudia Martin
0 produkter

Mere om Claudia Martin

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Claudia Martin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Martin.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Claudia Martins bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Build Your Own History Museum: 5 Amazing Pop-Ups to Make and Display" udgivet af Lonely Planet - "Malala Yousafzai - forkæmper for uddannelse" i serien "Inspiration" udgivet af Flachs

Mere om Claudia Martins bøger

Claudia Martin har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Martin fås blot som indbundet. Martins bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claudia Martins "Build Your Own History Museum: 5 Amazing Pop-Ups to Make and Display"

"Build Your Own History Museum: 5 Amazing Pop-Ups to Make and Display" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Lonely Planet.

Claudia Martin "Malala Yousafzai - forkæmper for uddannelse"

Det er muligt at købe Claudia Martins "Malala Yousafzai - forkæmper for uddannelse" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Martins serie "Inspiration". Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claudia Martin