Bog & idéClaudio Fava

Bøger skrevet af Claudio Fava

Læs mere om Claudio Fava
3 produkter
3 produkter
Ti minutters stilhed
Ti minutters stilhedClaudio Fava
149,95 DKK
EBOG
(2)
Ti minutters stilhed
Ti minutters stilhed
STREAM
Ti minutters stilhedClaudio Fava
69,95 DKK
Lydbog
(2)
Ti minutters stilhed
Ti minutters stilhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ti minutters stilhedClaudio Fava
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Ti minutters stilhed

Mere om Claudio Fava

Der findes forskellige bøger skrevet af Claudio Fava tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Favas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ti minutters stilhed" udgivet af EC Edition - "Ti minutters stilhed" udgivet af EC Edition

Bøger skrevet af Claudio Fava

Der er to tilgængelige bøger af Claudio Fava hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Claudio Fava fås i et udvalg af formater. Favas bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af EC Edition.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claudio Favas "Ti minutters stilhed"

Det er muligt at købe Claudio Favas "Ti minutters stilhed" som ebog. Med "Ti minutters stilhed" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er EC Edition, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ti minutters stilhed" af Claudio Fava

Det er muligt at købe Claudio Favas "Ti minutters stilhed" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af EC Edition.
Detaljer
Fulde navn:
Claudio Fava