Bog & idéClaus Ankersen

Bøger skrevet af Claus Ankersen

Læs mere om Claus Ankersen
4 produkter
4 produkter
Soulmates
SoulmatesClaus Ankersen
99,00 DKK
e-bog
(5)
Soulmates
Pendæmonium
PendæmoniumClaus Ankersen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Pendæmonium
Yoga ABC - Yogadigte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Yoga ABC - YogadigteClaus Ankersen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Yoga ABC - Yogadigte
Soulmates
BOEGERTILSTAERKPRIS
SoulmatesClaus Ankersen
182,56 DKK
Hæftet
(5)
Soulmates

Mere om Claus Ankersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Claus Ankersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ankersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansen om pigkuglen" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Pendæmonium" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Pendæmonium" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Kong Ho & Co" udgivet af Shooting Gallery Press - "Soulmates" udgivet af Copenhagen Storytellers - "Soulmates" udgivet af Copenhagen Storytellers - "Brandtale" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Træet og springvandet" udgivet af WordWorks¤Danske Scenekunstforfattere - "Det Poetiske Bureaus antologi. Titler" udgivet af Det Poetiske Bureau

Mere om Claus Ankersens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Claus Ankersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Ankersens bøger kommer i forskellige formater. Ankersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Ankersens "Dansen om pigkuglen"

Det er muligt at købe Claus Ankersens "Dansen om pigkuglen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Pendæmonium" af Claus Ankersen

Hos Bog & idé er "Pendæmonium" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Pendæmonium" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Ankersen