Bog & idéClaus Bøje

Bøger skrevet af Claus Bøje

Læs mere om Claus Bøje
2 produkter
2 produkter
Dansk idrætspolitik
Dansk idrætspolitikClaus Bøje
249,95 DKK
EBOG
(2)
Dansk idrætspolitik
Kampen om idrættens kulturpolitik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om idrættens kulturpolitikClaus Bøje
207,46 DKK
Paperback
(0)
Kampen om idrættens kulturpolitik

Mere om Claus Bøje

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Claus Bøje. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bøje.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om idrættens kulturpolitik" udgivet af forlaget spring - "Idrættens tredje vej" udgivet af Klim - "Idræt-Krop-Samfund" udgivet af Carit Andersens Forlag - "Kroppen i clinch " udgivet af Bavnebanke

Claus Bøjes bøger

Claus Bøje har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Claus Bøje kommer i et udvalg af formater. Bøjes bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Bøjes "Kampen om idrættens kulturpolitik"

Det er muligt at købe Claus Bøjes "Kampen om idrættens kulturpolitik" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er forlaget spring, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Idrættens tredje vej" af Claus Bøje

Endnu en af Claus Bøje fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Bøje