Bog & idéClaus Christensen

Bøger skrevet af Claus Christensen

Læs mere om Claus Christensen
3 produkter
3 produkter
Simremad & ting der tager tid
Simremad & ting der tager tidClaus Christensen
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Simremad & ting der tager tid
The Ghurid Portal
The Ghurid PortalClaus Christensen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
The Ghurid Portal
Indonesiens ildøer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indonesiens ildøerHenning Andersen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Indonesiens ildøer

Mere om Claus Christensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Claus Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysikkens spor" udgivet af Gyldendal - "Hjertets Slag" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Erindringer om bygningen af Sorgenfri Kirke" udgivet af Greens Forlag - "Simremad" udgivet af People’sPress - "Inderlig" udgivet af Gyldendal - "Inderlig" udgivet af Gyldendal - "The Ghurid Portal" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Livsværk" udgivet af Dansklærerforeningen - "Simremad & ting der tager tid" udgivet af People’sPress - "Manhattan Projektet " udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Claus Christensen

Der er ti tilgængelige bøger af Claus Christensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Christensens bøger fås i flere forskellige formater. Christensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fysikkens spor" af Claus Christensen

Hos Bog & idé er "Fysikkens spor" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Claus Christensen "Hjertets Slag"

"Hjertets Slag" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Christensen