Bog & idéClaus Detlef

Bøger skrevet af Claus Detlef

Læs mere om Claus Detlef
1 produkter
1 produkter
Mosaikker til danskstudiet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mosaikker til danskstudietClaus Detlef
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Mosaikker til danskstudiet

Mere om Claus Detlef

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Claus Detlef. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Detlef.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Labyrint" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt ord på din verden" udgivet af Dansklærerforeningen - "Mosaikker til danskstudiet" udgivet af Gyldendal

Mere om Claus Detlefs bøger

Du kan bestille tre bøger af Claus Detlef her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Claus Detlef fås i samtlige formater. Bøgerne af Detlef er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Detlefs "Labyrint"

Hos Bog & idé er "Labyrint" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.

"Sæt ord på din verden" af Claus Detlef

Hos Bog & idé er "Sæt ord på din verden" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningen.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Detlef