Bog & idéClaus Elmholdt og Lene Tanggaard

Bøger skrevet af Claus Elmholdt og Lene Tanggaard

Læs mere om Claus Elmholdt og Lene Tanggaard
1 produkter
1 produkter
Følelser i ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Følelser i ledelseClaus Elmholdt og Lene Tanggaard
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Følelser i ledelse

Mere om Claus Elmholdt og Lene Tanggaard

Der er flere bøger fra Claus Elmholdt og Lene Tanggaard til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Tanggaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Følelser i ledelse" i serien "Moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur

Claus Elmholdt og Lene Tanggaards bøger

Claus Elmholdt og Lene Tanggaard har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Tanggaards bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Tanggaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Følelser i ledelse" af Claus Elmholdt og Lene Tanggaard

"Følelser i ledelse" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Moderne arbejdsliv". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Claus Elmholdt og Lene Tanggaard "Ledelsespsykologi"

Det er muligt at købe Claus Elmholdt og Lene Tanggaards "Ledelsespsykologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Elmholdt og Lene Tanggaard