Bog & idéClaus L. Frederiksen

Bøger skrevet af Claus L. Frederiksen

Læs mere om Claus L. Frederiksen
3 produkter
3 produkter
Samfundsfag C
Samfundsfag CHenrik Kureer
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsfag C
Samfundsfag C - arbejdshæfte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag C - arbejdshæfteHenrik Kureer
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsfag C - arbejdshæfte
Samfundsfag C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag CHenrik Kureer
577,96 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsfag C

Mere om Claus L. Frederiksen

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Claus L. Frederiksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frederiksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsfag C - arbejdshæfte" udgivet af Systime - "Samfundsfag C" udgivet af Systime - "Samfundsfag C" udgivet af Systime - "Samfundsfag C" udgivet af Systime

Mere om Claus L. Frederiksens bøger

Du kan købe fire bøger af Claus L. Frederiksen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Frederiksen som hæftet. Frederiksens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Systime.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samfundsfag C - arbejdshæfte" af Claus L. Frederiksen

Det er muligt at købe Claus L. Frederiksens "Samfundsfag C - arbejdshæfte" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Claus L. Frederiksen "Samfundsfag C"

Det er muligt at købe Claus L. Frederiksens "Samfundsfag C" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus L. Frederiksen