Bog & idéClaus Lind Christensen

Bøger skrevet af Claus Lind Christensen

Læs mere om Claus Lind Christensen
1 produkter
1 produkter
Ande- og gåsejægernes opskrifter
Ande- og gåsejægernes opskrifterClaus Lind Christensen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Ande- og gåsejægernes opskrifter

Mere om Claus Lind Christensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Claus Lind Christensen her hos Bog & idé. Det er "Ande- og gåsejægernes opskrifter". Det er Forlaget Naturbruger, der har udgivet den på dansk. "Ande- og gåsejægernes opskrifter" er desuden en del af serien "Naturbruger.dk.".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ande- og gåsejægernes opskrifter" af Claus Lind Christensen

Det er muligt at købe Claus Lind Christensens "Ande- og gåsejægernes opskrifter" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Lind Christensens serie "Naturbruger.dk.". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Naturbruger.

Endnu en af Claus Lind Christensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Lind Christensen