Bog & idéClaus Michelsen

Bøger skrevet af Claus Michelsen

Læs mere om Claus Michelsen
1 produkter
1 produkter
Almen dannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almen dannelseJens Jørgen Hansen
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Almen dannelse

Mere om Claus Michelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Claus Michelsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Michelsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Almen dannelse " i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal

Bøger af Claus Michelsen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Claus Michelsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Claus Michelsen bøger i flere formater. Michelsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Michelsens "Universitetsskolen"

Det er muligt at købe Claus Michelsens "Universitetsskolen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Gymnasiepædagogik" af Claus Michelsen

Det er muligt at købe Claus Michelsens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Michelsen