Bog & idéClaus Møller Petersen

Bøger skrevet af Claus Møller Petersen

Læs mere om Claus Møller Petersen
3 produkter
3 produkter
Anvisning 237: Lydisolering mellem boliger
Anvisning 237: Lydisolering mellem boligerDan Hoffmeyer
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 237: Lydisolering mellem boliger
Anvisning 244: Lydisolering af klimaskærmen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 244: Lydisolering af klimaskærmenClaus Møller Petersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 244: Lydisolering af klimaskærmen
Anvisning 245: Lydisolering i bygninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 245: Lydisolering i bygningerClaus Møller Petersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 245: Lydisolering i bygninger

Mere om Claus Møller Petersen

Claus Møller Petersen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lydisolering i bygninger - teori og vurdering" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering af klimaskærmen" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering i bygninger - teori og vurdering " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering mellem boliger - eksisterende byggeri" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering mellem boliger - nybyggeri" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Claus Møller Petersens bøger

Claus Møller Petersen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Claus Møller Petersen bøger i forskellige formater. Petersens bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Statens Byggeforskningsinstitut.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Møller Petersens "Lydisolering i bygninger - teori og vurdering"

Hos Bog & idé er "Lydisolering i bygninger - teori og vurdering" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Claus Møller Petersen. Bogen er med i Petersens serie "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Claus Møller Petersen "Lydisolering af klimaskærmen"

"Lydisolering af klimaskærmen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "SBI-anvisning". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Møller Petersen