Bog & idéClaus Münchow

Bøger skrevet af Claus Münchow

Læs mere om Claus Münchow
2 produkter
2 produkter
Arven efter Niels Bohr
Arven efter Niels BohrClaus Münchow
99,95 DKK
Paperback
(0)
Arven efter Niels Bohr
En anden forståelse af forståelse
En anden forståelse af forståelseClaus Münchow
99,95 DKK
Paperback
(0)
En anden forståelse af forståelse

Mere om Claus Münchow

Claus Münchow har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Münchow.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En anden forståelse af forståelse" udgivet af Books on Demand - "En anden forståelse af forståelse" udgivet af Books on Demand - "En anden forståelse af forståelse" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Claus Münchow

Der er tre tilgængelige udgivelser af Claus Münchow hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Münchows bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Münchow er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Münchows "En anden forståelse af forståelse"

Det er muligt at købe Claus Münchows "En anden forståelse af forståelse" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"En anden forståelse af forståelse" af Claus Münchow

Hos Bog & idé er "En anden forståelse af forståelse" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "En anden forståelse af forståelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Münchow