Bog & idéClaus Oldenburg

Bøger skrevet af Claus Oldenburg

6 produkter
6 produkter
God jul, Peter!
God jul, Peter!Claus Oldenburg
29,95 DKK
EBOG
(0)
God jul, Peter!
Alting hænder anderledes
Alting hænder anderledesClaus Oldenburg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Alting hænder anderledes
Der var et yndigt land
STREAM
Der var et yndigt landClaus Oldenburg
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Der var et yndigt land
God jul, Peter!
STREAM
God jul, Peter!Claus Oldenburg
49,95 DKK
Lydbog
(0)
God jul, Peter!
Til den vantro Thomas
Til den vantro ThomasClaus Oldenburg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Til den vantro Thomas
Mellem himmel og jord
Mellem himmel og jordClaus Oldenburg
269,95 DKK
Indbundet
(1)
Mellem himmel og jord

Mere om Claus Oldenburg

Der findes flere bøger af Claus Oldenburg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Oldenburgs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alting hænder anderledes" udgivet af Hovedland - "Der var et yndigt land" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "God jul, Peter!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "God jul, Peter!" udgivet af SAGA Egmont - "Mellem himmel og jord" udgivet af Hovedland - "Til den vantro Thomas" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Claus Oldenburg

Der er seks tilgængelige udgivelser af Claus Oldenburg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Oldenburgs bøger fås i flere formater. Oldenburgs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alting hænder anderledes" af Claus Oldenburg

Det er muligt at købe Claus Oldenburgs "Alting hænder anderledes" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Claus Oldenburg "Der var et yndigt land"

Det er muligt at købe Claus Oldenburgs "Der var et yndigt land" som lydbog. Fordelen ved at have Claus Oldenburgs "Der var et yndigt land" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Oldenburg