Bog & idéClaus Parum

Bøger skrevet af Claus Parum

Læs mere om Claus Parum
1 produkter
1 produkter
Egne aktier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egne aktierDavid Moalem
584,96 DKK
Hardback
(0)
Egne aktier

Mere om Claus Parum

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Claus Parum. På listen nedenfor ser du de nyeste af Parums bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Egne aktier" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Multiple Choise Opgaver 2017" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple choice opgaver 2016" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple choise opgaver 2015" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple choice opgaver finansiering HA 2010" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple Choice Opgaver" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple choice opgaver" udgivet af Samfundslitteratur - "Corporate Finance" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Claus Parums bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Claus Parum hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Parums bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Parum er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus Parums "Egne aktier"

"Egne aktier" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Claus Parum "Multiple Choise Opgaver 2017"

"Multiple Choise Opgaver 2017" findes på den digitale boghylde som limryg. Endnu en af Claus Parum skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Parum