Bog & idéClaus Pedersen

Bøger skrevet af Claus Pedersen

1 produkter
1 produkter
Ejendomsvurderingsloven med kommentarer
Ejendomsvurderingsloven med kommentarerClaus Pedersen
1349,95 DKK
Indbundet
(0)
Ejendomsvurderingsloven med kommentarer

Mere om Claus Pedersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Claus Pedersen. På listen nedenfor har du Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klip til festen " i serien "Klematis hobby" udgivet af Klematis - "Madrid - íclaro que sí!" udgivet af Gyldendal - "Det var jo bare en gammel dame" udgivet af Books on Demand - "Grib en idé!" udgivet af Spejderforlaget - "Ud og i gang!" udgivet af Spejderforlaget - "Lejrliv" udgivet af Spejderforlaget - "Spejd i byen" udgivet af Spejderforlaget - "Det var jo bare en gammel dame" udgivet af Books on Demand

Bøger af Claus Pedersen

Der er otte tilgængelige udgivelser af Claus Pedersen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Claus Pedersen fås i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Pedersens "Klip til festen "

Hos Bog & idé er "Klip til festen " tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Pedersens serie "Klematis hobby". Det er Klematis, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Claus Pedersen "Madrid - íclaro que sí!"

Det er muligt at købe Claus Pedersens "Madrid - íclaro que sí!" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Pedersen