Bog & idéClaus Thomsen

Bøger skrevet af Claus Thomsen

Læs mere om Claus Thomsen
1 produkter
1 produkter
Strategisk salg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk salgNiels Holme
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk salg

Mere om Claus Thomsen

Hvis du søger en bog skrevet af Claus Thomsen, ser du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Thomsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Doktor Faust" i serien "Forlæns Oblong" udgivet af Forlæns - "Strategisk salg" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af HansReitzels

Claus Thomsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Claus Thomsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Thomsens bøger som hæftet. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Thomsens "Doktor Faust"

"Doktor Faust" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Forlæns Oblong". Det er Forlæns, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Claus Thomsen "Strategisk salg"

Hos Bog & idé er "Strategisk salg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Thomsen