Bog & idéClaus Zachariae

Bøger skrevet af Claus Zachariae

3 produkter
3 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Krop, sygdom og seksualitet
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
327,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet
Akutte hudsygdomme
Akutte hudsygdommeClaus Zachariae
223,96 DKK
Indbundet
(0)
Akutte hudsygdomme

Mere om Claus Zachariae

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Claus Zachariae. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Zachariae.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Akutte hudsygdomme" udgivet af Munksgaard Danmark - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Akutte hudsygdomme" udgivet af Gyldendal - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal - "Akutte hudsygdomme" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om Claus Zachariaes bøger

Du kan bestille seks bøger af Claus Zachariae her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Claus Zachariae kan købes i forskellige formater. Zachariaes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Zachariaes "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Claus Zachariae "Akutte hudsygdomme"

Det er muligt at købe Claus Zachariaes "Akutte hudsygdomme" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Zachariae