Bog & idéClemens Stubbe Østergaard

Bøger skrevet af Clemens Stubbe Østergaard

Læs mere om Clemens Stubbe Østergaard
1 produkter
1 produkter
International politikNU
International politikNUKnud Erik Jørgensen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
International politikNU

Mere om Clemens Stubbe Østergaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Clemens Stubbe Østergaard. På listen nedenfor ser du Østergaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International politikNU" udgivet af Systime - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "International politikNU" udgivet af Systime - "Fremtidens stormagter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kinas eksperimenter" udgivet af Columbus - "11. september" udgivet af HansReitzels

Mere om Clemens Stubbe Østergaards bøger

Clemens Stubbe Østergaard har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Clemens Stubbe Østergaard bøger i udvalgte formater. Østergaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Clemens Stubbe Østergaards "International politikNU"

Det er muligt at købe Clemens Stubbe Østergaards "International politikNU" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Clemens Stubbe Østergaard "Perspektiver på politik"

Hos Bog & idé er "Perspektiver på politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clemens Stubbe Østergaard