Bog & idéColleen S. Myers

Bøger skrevet af Colleen S. Myers

Læs mere om Colleen S. Myers
1 produkter
1 produkter
Blood Will Tell
STREAM
Blood Will TellColleen S. Myers
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Blood Will Tell

Mere om Colleen S. Myers

Colleen S. Myers har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Blood Will Tell". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på engelsk. "Blood Will Tell" er desuden tilknyttet serien "The Blood Series".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Blood Will Tell" af Colleen S. Myers

Det er muligt at købe Colleen S. Myers' "Blood Will Tell" som lydbog. Med Colleen S. Myers' "Blood Will Tell" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Myers' serie "The Blood Series". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Colleen S. Myers fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Colleen S. Myers