Bog & idéConni Gregersen

Bøger skrevet af Conni Gregersen

Læs mere om Conni Gregersen
1 produkter
1 produkter
Inoorusunneq
InoorusunneqConni Gregersen
299,00 DKK
EBOG
(0)
Inoorusunneq

Mere om Conni Gregersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Conni Gregersen. På listen nedenfor finder du de seneste af Gregersens udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Conni Gregersens bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Inoorusunneq" udgivet af Milik Publishing - "Livsmod" udgivet af Milik Publishing - "Livsmod" udgivet af milik publishing

Bøger skrevet af Conni Gregersen

Conni Gregersen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Conni Gregersen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gregersen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Milik Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Conni Gregersens "Inoorusunneq"

Hos Bog & idé er "Inoorusunneq" tilgængelig som ebog. Med "Inoorusunneq" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på kal og er publiceret af Milik Publishing.

Conni Gregersen "Livsmod"

Det er muligt at købe Conni Gregersens "Livsmod" som ebog. Hvis du køber "Livsmod" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Milik Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Conni Gregersen