Bog & idéConnie Boye

Bøger skrevet af Connie Boye

Læs mere om Connie Boye
1 produkter
1 produkter
Små børns sprog og læsning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Små børns sprog og læsningKirsten Rasmussen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Små børns sprog og læsning

Mere om Connie Boye

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Connie Boye. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Boye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inkluderet i skolens læringsfællesskab?" i serien "Specialpædagogik i tiden" udgivet af Dafolo - "Små børns sprog og læsning" udgivet af Akademisk Forlag

Connie Boyes bøger

Du kan købe to bøger af Connie Boye her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Connie Boye kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Boye er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inkluderet i skolens læringsfællesskab?" af Connie Boye

Hos Bog & idé er "Inkluderet i skolens læringsfællesskab?" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Boyes serie "Specialpædagogik i tiden". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Connie Boye "Små børns sprog og læsning"

Det er muligt at købe Connie Boyes "Små børns sprog og læsning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Boye