Bog & idéConstanze Dahl-Blumenberg

Bøger skrevet af Constanze Dahl-Blumenberg

Læs mere om Constanze Dahl-Blumenberg
1 produkter
1 produkter
Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog
Tysk-Dansk/Dansk-Tysk OrdbogMichael Dahl-Blumenberg
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog

Mere om Constanze Dahl-Blumenberg

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Constanze Dahl-Blumenberg. På listen nedenfor finder du Dahl-Blumenbergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tysk-dansk/Dansk- tysk" udgivet af Gyldendal - "Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog" i serien "De stribede ordbøger¤Medium" udgivet af Gyldendal - "Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog " i serien "De stribede ordbøger¤Medium" udgivet af Gyldendal - "Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog" i serien "De stribede ordbøger¤Small" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Constanze Dahl-Blumenberg

Du kan finde fire bøger af Constanze Dahl-Blumenberg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Constanze Dahl-Blumenberg bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Dahl-Blumenberg publiceret i serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tysk-dansk/Dansk- tysk" af Constanze Dahl-Blumenberg

"Tysk-dansk/Dansk- tysk" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog" af Constanze Dahl-Blumenberg

Hos Bog & idé er "Tysk-Dansk/Dansk-Tysk Ordbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "De stribede ordbøger¤Medium". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Constanze Dahl-Blumenberg