Bog & idéCora Sandel

Bøger skrevet af Cora Sandel

Læs mere om Cora Sandel
4 produkter
4 produkter
Alberte og friheden
Alberte og frihedenCora Sandel
249,95 DKK
Hardback
(3)
Alberte og friheden
Bare Alberte
Bare AlberteCora Sandel
249,95 DKK
Hardback
(3)
Bare Alberte
Alberte og Jakob
Alberte og JakobCora Sandel
249,95 DKK
Hardback
(3)
Alberte og Jakob
Kranes konditori
Kranes konditoriCora Sandel
159,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Kranes konditori

Mere om Cora Sandel

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Cora Sandel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sandels bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Cora Sandels bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alberte og friheden" udgivet af Saga - "Lykken" udgivet af Saga - "Kranes konditori" udgivet af Saga - "Figurer på mørk bund" udgivet af Saga - "Alberte og Jakob" udgivet af Saga - "Kun Alberte" udgivet af Saga - "Alberte og Jakob" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kranes konditori" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Figurer på mørk bund" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lykken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kun Alberte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alberte og friheden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kun Alberte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alberte og friheden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alberte og Jakob" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kranes konditori" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag

Mere om Cora Sandels bøger

Du kan købe 16 bøger af Cora Sandel her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Cora Sandel bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Sandel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alberte og friheden" af Cora Sandel

Det er muligt at købe Cora Sandels "Alberte og friheden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Lykken" af Cora Sandel

"Lykken" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cora Sandel