Bog & idéCourtney J. Martin

Bøger skrevet af Courtney J. Martin

Læs mere om Courtney J. Martin
2 produkter
2 produkter
Tangible Space
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tangible SpaceCourtney J. Martin
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Tangible Space
Det håndgribelige rum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det håndgribelige rumCourtney J. Martin
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Det håndgribelige rum

Mere om Courtney J. Martin

Der er en del bøger fra Courtney J. Martin på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Martins seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Courtney J. Martins bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det håndgribelige rum" udgivet af Aristo - "Tangible space" udgivet af Aristo

Bøger af Courtney J. Martin

Courtney J. Martin har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Martins bøger som hæftet. Martins bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Aristo.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Courtney J. Martins "Det håndgribelige rum"

Hos Bog & idé er "Det håndgribelige rum" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aristo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tangible space" af Courtney J. Martin

"Tangible space" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aristo.
Detaljer
Fulde navn:
Courtney J. Martin