Bog & idéCrisstina Munck (red.) og Karen Prins

Bøger skrevet af Crisstina Munck (red.) og Karen Prins

Læs mere om Crisstina Munck (red.) og Karen Prins
1 produkter
1 produkter
Udsatte børn eller udsatte miljøer?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børn eller udsatte miljøer?Anette Prehn
422,96 DKK
Paperback
(0)
Udsatte børn eller udsatte miljøer?

Mere om Crisstina Munck (red.) og Karen Prins

Der er kun én bog af Crisstina Munck (red.) og Karen Prins tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Udsatte børn eller udsatte miljøer?". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udsatte børn eller udsatte miljøer?" af Crisstina Munck (red.) og Karen Prins

Hos Bog & idé er "Udsatte børn eller udsatte miljøer?" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Crisstina Munck (red.) og Karen Prins