Bog & idéCristina Déangelini

Bøger skrevet af Cristina Déangelini

Læs mere om Cristina Déangelini
1 produkter
1 produkter
Juicy mama
Juicy mamaCharnel Noviello
139,95 DKK
PDF
(0)
Juicy mama

Mere om Cristina Déangelini

Du kan kun finde en enkelt bog af Cristina Déangelini her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Juicy Mama". Den er udgivet af Forlaget mellemgaard på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Juicy Mama" af Cristina Déangelini

Det er muligt at købe Cristina Déangelinis "Juicy Mama" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Cristina Déangelini fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cristina Déangelini