Bog & idéDaisy Kunstaetter

Bøger skrevet af Daisy Kunstaetter

Læs mere om Daisy Kunstaetter
1 produkter
1 produkter
Peru, Bolivia & Ecuador Handbook
Peru, Bolivia & Ecuador HandbookDaisy Kunstaetter
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Peru, Bolivia & Ecuador Handbook

Mere om Daisy Kunstaetter

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Daisy Kunstaetter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kunstaetters nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Peru, Bolivia & Ecuador Handbook" udgivet af Footprint Travel Guides - "Peru, Bolivia & Ecuador Handbook" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint - "Ecuador & Galapagos Handbook " i serien "Footprint Handbook" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger skrevet af Daisy Kunstaetter

Der er tre tilgængelige udgivelser af Daisy Kunstaetter hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Daisy Kunstaetter fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Kunstaetter inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Peru, Bolivia & Ecuador Handbook" af Daisy Kunstaetter

Det er muligt at købe Daisy Kunstaetters "Peru, Bolivia & Ecuador Handbook" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.

Daisy Kunstaetter "Peru, Bolivia & Ecuador Handbook"

Dette er en også en skøn bog fra Kunstaetter, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Kunstaetters serie "Footprint Handbooks". Det er Footprint, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Daisy Kunstaetter