Bog & idéDaniel Olesen

Bøger skrevet af Daniel Olesen

Læs mere om Daniel Olesen
2 produkter
2 produkter
Strategisk HR
Strategisk HRDaniel Olesen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Strategisk HR
Strategisk HR
Strategisk HRDaniel Olesen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Strategisk HR

Mere om Daniel Olesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Daniel Olesen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategisk HR" udgivet af Books on Demand - "Strategisk HR" udgivet af Books on Demand

Bøger af Daniel Olesen

Du kan finde to bøger af Daniel Olesen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Olesens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strategisk HR" af Daniel Olesen

"Strategisk HR" er tilgængelig som ebog. Med "Strategisk HR" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Strategisk HR" af Daniel Olesen

"Strategisk HR" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Olesen