Bog & idéDanny Goldberg

Bøger skrevet af Danny Goldberg

Læs mere om Danny Goldberg
2 produkter
2 produkter
Mine tre år med Kurt Cobain
Mine tre år med Kurt CobainDanny Goldberg
209,95 DKK
EBOG
(2)
Mine tre år med Kurt Cobain
9788793681347
STREAM
Mine tre år med Kurt CobainDanny Goldberg
209,95 DKK
Lydbog
(4)
Mine tre år med Kurt Cobain

Mere om Danny Goldberg

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Danny Goldberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Goldbergs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mine tre år med Kurt Cobain" udgivet af Forlaget Memoris - "Mine tre år med Kurt Cobain" udgivet af Forlaget Memoris - "Mine tre år med Kurt Cobain" udgivet af Forlaget Memoris

Mere om Danny Goldbergs bøger

Du kan bestille tre bøger af Danny Goldberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Danny Goldberg bøger i samtlige formater. Bøgerne af Goldberg er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Memoris.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mine tre år med Kurt Cobain" af Danny Goldberg

Hos Bog & idé er "Mine tre år med Kurt Cobain" tilgængelig som ebog. "Mine tre år med Kurt Cobain" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Memoris.

Danny Goldberg "Mine tre år med Kurt Cobain"

Det er muligt at købe Danny Goldbergs "Mine tre år med Kurt Cobain" som lydbog. Når du køber "Mine tre år med Kurt Cobain" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Forlaget Memoris, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Danny Goldberg